BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
BLI SPREKERE
Gruppetrening for alle

Med fare for å bli hekta 😃
Sjekk ut våre gruppetreninger

Bli Sprekere er gruppetrening med kvalifisert aktivitetsleder. Motivasjon, mestring og trivsel kjennetegner våre timer. Vi har trening ute og inne. 

Med Bli Sprekere er det enkelt å være i aktivitet. Bli med i et sosialt, inspirerende og trygt fellesskap! 

Aktivitetslederne du møter på trening 🤩

Velkommen til gruppetrening med Bedriftsidretten! Vårt mål er at alle får noe ut av treningen sin uansett bakgrunn. Kom som du er 😊

ANJA KRISTENSEN

Anja er kroppsøvingslærer med master i idrett. I tillegg jobber hun som treningskontakt, som tilrettelegger og motivere til varig glede av fysisk aktivitet. -Jeg mener at trening og fysisk aktivitet er for alle uavhengig av alder og nivå. Derfor ønsker jeg å tilrettelegge mine gruppetimer slik at alle deltagere opplever mestring, tilhørighet og treningsglede. Trening gjør godt for både hodet og kroppen. Kom som du er, her er alle velkomne.

NINA SANDVIK

Nina er nyutdannet fysioterapeut og har et stort engasjement for fysisk aktivitet. -Jeg vil bidra til å senke terskelen slik at alle kan oppnå en god treningsopplevelse. Trening trenger ikke være vanskelig, sier hun. - Jeg vil tilstrebe høy trivselsfaktor, der alle skal føle seg sett og inkludert. Håper du vil bli sprekere med meg!

Vilde Rugland

Vilde er sertifisert personlig trener og har en bachelorgrad i folkehelsearbeid med vekt på fysisk aktivitet og kosthold. – Jeg har god kunnskap om hvor viktig fysisk aktivitet og bevegelse er – og ønsker å ta del i den gleden det gir. Sammen skal vi få den gode fellesskapsfølelsen ved å trene sammen med andre.

Synnøve Kjemhus

Synnøve er en voksen, sprek dame som liker å trene selv, men også gi motivasjon til andre. Hun har bl.a. vært ansvarlig for trim for voksne på Klepp i mange år. - Uansett alder og kjønn trenger vi å trene. Sammen skal vi bli sterkere, smidigere og i bedre form. Husk trening er bra for alle, både fysisk og psykisk.

Anne-Marie Adriansen

Anne-Marie har praktisert ulike typer yoga siden 2013 og er glad i å spre treningsglede. Hun er utdannet skuespiller, har studert allmenn litteraturvitenskap og språkfag, har i tillegg og praktisk-pedagogisk utdanning.

Morten Kolstø

Morten har bakgrunn fra vektløfting hvor han har vært norgesmester i sin vektklasse. Som ungdom og junior har han satt norske rekorder, og har senest konkurrert som veteran. Han har de siste årene også drevet med ulike typer gruppetrening. -Gruppetrening passer for alle og tilpasses alle, ansett hvilket utgangspunkt man har. Med riktig veiledning vil alle oppleve en mestring, samhold og velvære med denne typen trening.

Egil Røyneberg

Egil har erfaringer fra en rekke idrettsaktiviteter og har personlig erfaring med å lære nye aktiviteter og bygge opp formen i voksen alder. - Jeg ønsker nå å bidra til å formidle gleden og nytten av det å være aktiv. Bli Sprekere passer for alle, uansett form, fasong eller alder.

Marit Totland

Marit er utdannet fysioterapeut og har lang egenerfaring med trening/gruppetrening. - Gjennom jobben min som fysioterapeut ser jeg daglig hvor viktig fysisk aktivitet er både for vår fysiske og mentale helse. Jeg brenner for at alle deltagere skal oppleve mestring og treningsglede, og at trening og fysisk aktivitet skal være tilgjengelig for alle.

Velkommen til oss, Vi har noe for enhver.